Kaka, prezentat la Sao Paulo în fața a 25.000 de oameni. A revenit după 11 ani la echipa care l-a crescut



**VIDEO** Kaka, prezentat la Sao Paulo în fața a 25.000 de oameni. A revenit după 11 ani la echipa care l-a crescut

Fostul internaţional brazilian Ricardo Kaka a fost prezentat oficial Sao Paulo, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe stadionul "Morumbi", în prezenţa a 25.000 de spectatori, care au ţinut să asiste la întoarcerea jucătorului crescut încă de la vârsta de 8 ani de formația "Soberano".

Kaka, în vârstă de 32 ani, a revenit după 11 ani petrecuți în Europa, la cluburile AC Milan și Real Madrid, timp în care a cucerit Balonul de Aur (2007), UEFA Champions League (2007), titlul în Serie A (2004), Supercupa Italiei (2004), Supercupa Europei (2007), Campionatul Mondial al Cluburilor (2007), La Liga (2012), Cupa Spaniei (2011) și Supercupa Spaniei (2012).

Pe numele său complet Ricardo Izecson dos Santos Leite, brazilianul va evolua la Sao Paulo sub formă de împrumut până în decembrie 2014, după care îşi va continua cariera în Statele Unite, la Orlando City SC, în Major League Soccer.

La ceremonia de pe arena Morumbi, Kaka i-a avut alături de portarul-golgheter Rogerio Ceni, legenda lui FC Sao Paulo, şi pe atacantul Luis Fabiano, actuala vedetă a clubului paulista.

"Este o mândrie să mă întorc după 11 ani la clubul la care am crescut. Sao Paulo mi-a dat lumea fotbalului și am revenit pentru acea mulțime și pentru o zi memorabilă în cariera mea.", a declarat brazilianul care în 2002 a devenit și campion mondial cu naționala auriverde.

La Sao Paulo, Kaka a primit numărul 8.

Agerpres

Sursa foto: saopaulofc.net

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑