Avertisment pentru Rapid, de la suporterii scoțieni ai lui Hearts: "Massone e un escroc și un gangster!"



**Avertisment pentru Rapid,** de la suporterii scoțieni ai lui Hearts:

Perioada petrecută de omul de afaceri Angelo Massone în fruntea clubului Livingston le-a lăsat scoțienilor un gust amar. Italianul care vrea să devină patron la Rapid a încercat să o preia și pe Hearts, iar fanii ultimei adversare a lui Dinamo din cantonamentul din Anglia nu-și amintesc deloc cu plăcere de el.

"Rapid ar trebui să spună: 'Nu, mulțumim!'", afirmă, la unison, suporterii lui Hearts, care în urmă cu doi ani a fost aproape să fie preluată de omul care acum e în tratative avansate cu acționarul majoritar rapidist Adrian Zamfir și administratorul judiciar Cristina Andronache.

4,5 milioane de lire (5,6 milioane de euro) era dispus să plătească Massone în 2012, ca mediator între un consorțiu italian și clubul britanic. În acel moment, Hearts avea datorii de circa 2,7 milioane de euro și pierderi de 2,5 milioane de euro. Încrederea în avocatul italian a lipsit cu desăvârșire, după experiența de la Livingston, club pe care l-a băgat în insolvență și care a fost retrogradat în liga a patra, din cauza datoriilor, iar Hearts Foundation a refuzat preluarea clubului din Edinburgh de către Massone și asociații săi.

Când reporterul Digi Sport a adus vorba despre Angelo Massone, fanii lui Hearts au izbucnit în huiduieli.

"E un escroc, un gangster. Acestea erau zvonurile. Rapid ar face mai bine să refuze, să spună: 'Nu, mulţumim!'", spun fanii lui Hearts.

"E un tip care a venit în Scoţia la Livingston şi totul s-a dus... M-am uitat în trecutul lui, am văzut ce a făcut la alte cluburi şi am sesizat haosul şi nebuniile pe care le-a făcut.", a spus și un alt suporter al lui Hearts.

"Cât timp a fost manager la Livingston, clubul a luat-o la vale rapid, când am văzut că e interesat de Hearts am ştiut că sunt veşti proaste. Un singur sfat: plecaţi cât mai puteţi!", au încheiat fanii.

Dacă fanii au o părere foarte proastă despre Angelo Massone, nu la fel se poate spune și despre antrenorul lui Hearts. Robbie Neilson (34 de ani) a vorbit despre scurta perioadă în care a avut contact cu omul de afaceri italian și a spus că acesta ar fi o alegere bună pentru Rapid.

"N-am lucrat prea mult cu el, dar cred că va face treabă bună la Rapid. Probabil, va fi o alegere bună pentru clubul din România", a afirmat Neilson, potrivit Gazetei Sporturilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑