Reghecampf: ”Hamza e foarte bun pentru ce joacă Steaua. Salariul nu ar fi o problemă pentru roș-albaștri”



 

**VIDEO** Reghecampf: ”Hamza e foarte bun pentru ce joacă Steaua. Salariul nu ar fi o problemă pentru roș-albaștri”

Laurențiu Reghecampf crede că Steaua are nevoie de măcar doi jucători noi și spune că tunisianul Hamza ar fi ideal în linia de atac a roș-albaștrilor.

Steaua mai are puține zile până la primul meci oficial al sezonului, Supercupa cu Astra, programată vineri, de la ora 21:00, pe Arena Națională, dar Costel Gâlcă are deja probleme importante de efectiv.

Fără niciun transfer de marcă, de la linia mediană în sus, campionii s-au trezit acum că nu pot conta pe Florin Gardoș contra giurgiuvenilor (DETALII AICI și VIDEO).

Problemele financiare pe care le au oficialii celor de la Botev Plovdiv au redeschis varianta Hamza la Steaua. Fostul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Hilal, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, că cei de la Steaua trebuie să profite de această oportunitate.

”Hamza ar fi excelent pentru ce joacă Steaua acum. Cred că ar fi un jucător foarte important. Nu trebuie uitat că și noi am încercat de câteva ori să-l aducem, dar n-am reușit. Dacă ar exista o posibilitate, trebuie aduși unul sau doi jucători.

În cazul tunisianului, depinde foarte mult și ce vrea el, de salariu, dar Steaua este un club care își poate permite acest lux, mai ales că, repet, Hamza poate ajuta foarte mult Steaua în acest moment”, a conchis Reghecampf la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑