Kaka a fost prezentat oficial la clubul de la care şi-a început drumul în fotbal



Foto: soccerbyives.net

Mijlocașul brazilian Kaka a fost prezentat oficial ca noul jucător al formaţiei Sao Paulo, echipa la care şi-a început cariera. El va evolua în campionatul Braziliei până în luna decembrie, după care se va alătura echipei din Major Soccer League, Orlando City.

Fostul internaţional brazilian, Ricardo Kaka a fost prezentat oficial Sao Paulo, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe stadionul "Morumbi", în prezenţa a 25 mii de spectatori.

Kaka va evolua la Sao Paulo sub formă de împrumut până în decembrie 2014, după care va pleca în Statele Unite, la Orlando City, în Major League Soccer. La gruparea Sao Paulo, Kaka va juca în tricoul cu numărul opt pe care l-a avut la Real Madrid, dar şi la naţionala Braziliei.

Sezonul trecut, Kaka a jucat în 30 de partide pentru AC Milan şi a marcat şapte goluri. În vârstă de 32 de ani, Kaka a mai evoluat pe San Siro  în perioada 2003-2009 şi a reuşit să câştige un trofeu al Ligii Campionilor cu gruparea italiană. Între anii 2009-2013, el a jucat la Real Madrid.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑