Hamroun i-a cucerit pe steliști după golurile superbe din retur. Unul a fost chiar împotriva campioanei



 

**VIDEO** Hamroun i-a cucerit pe steliști după golurile superbe din retur. Unul a fost chiar împotriva campioanei

Finanțatorul Gigi Becali a anunțat, ÎN DIRECT la Digi Sport, că a ajuns la o înțelegere cu Filipe Teixeira (34 de ani) și cu Jugurtha Hamroun (26 de ani) și că cei doi fotbaliști vor semna contracte cu gruparea roș-albaștrilor.

Dacă Teixeira a fost o ambiție mai veche a lui Becali, în schimb Hamroun, jucătorul care a impresionat în tricoul Oțelului, a fost cerut de către Mirel Rădoi, care s-a reorientat după ce pista Martinus (FC Botoșani) a căzut.

Noul antrenor al Stelei a rămas impresionat de polivalența lui Hamroun, dar și de calitățile tehnice ale acestuia. Mijlocașul algerian a marcat doar patru goluri pentru Oțelul, dar în 11 partide, unul dintre acestea fiind candidat clar la golul sezonului 2014-2015.

În plus, steliștii au tresărit imediat când au auzit numele Hamroun, pentru că algerianul nu este nimeni altul decât fotbalistul care a răsucit cuțitul în rana provocată de victoria Oțelului, din postura de lanternă a Ligii 1, chiar în fieful campioanei, pe Arena Națională.

Iată care sunt cele patru goluri marcate de Hamroun în tricoul Oțelului

14 martie 2015, etapa a 21-a
FC Botoșani - Oțelul 1-1

Hamroun a restabilit egalitatea în minutul 69. Algerianul a câștigat un balon, în apropierea careului de 16 metri, apoi i-a pasat în dreapta lui Cernat, acesta din urmă a șutat, Curileac a respins greșit și Hamroun, pe fază, a marcat. Din păcate pe el, Hamroun n-a terminat meciul pe teren, fiind eliminat pentru două galbene (39 și 88).

19 aprilie 2015, etapa a 27-a
Steaua - Oțelul 1-2

Folosit ca mijlocaș stânga, într-un sistem 4-2-3-1, pe postul lăsat vacant de Tănase, Hamroun a făcut iar un meci foarte bun în tricoul gălățenilor. Algerianul a marcat chiar un gol foarte important, al doilea al oaspeților, chiar înainte de pauză, de lângă Tamaș, după o centrare foarte bună a lui Dan Popescu. 

17 mai 2015, etapa a 32-a
Oțelul - Ceahlăul 4-1

Hamroun a marcat al treilea său gol pentru Oțelul, după o preluare de mare fotbalist. Algerianul l-a ridiculizat mai apoi pe Markovic, după care a finalizat cu un șut la colțul scurt. 

23 mai 2015, etapa a 33-a
Oțelul - Universitatea Cluj 2-1

Contra ”șepcilor roșii”, Hamroun a marcat, indubitabil, cel mai frumos gol al său de când joacă în România. 

Africanul a înscris în minutul 35, anulând golul reușit de Mengolo în minutul 11. A fost al patrulea gol al algerianului de 26 de ani pentru Oțelul în acest sezon. Hamroun a marcat cu un lob superb, de la 30 de metri de poartă, puțin lateral dreapta. Mingea trimisă de fotbalistul venit de la Karabukspor în vara trecută a trecut peste un Dolha înmărmurit, oprindu-se în vinclul porții clujenilor. O execuție demnă de Adrian Ilie, în zilele de glorie ale fostului internațional român.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑