Situatie incredibila: Real Madrid vrea sa-i dea 10 mil € lui Casillas sa plece! Cum s-a ajuns aici si la ce echipa va juca San Iker



 width=
Real Madrid ii da bani lui Casillas sa plece la Porto.

 

Real Madrid si FC Porto s-au inteles pentru transferul lui Iker Casillas, iar in acest moment se negociaza suma de bani pe care, culmea, Real i-o va plati lui Casillas sa plece pe Dragao.

 

Spaniolii de la Marca scriu ca Real este dispusa sa-i plateasca lui Casillas 10 milioane de euro ca transferul sa se faca. 
Cum s-a ajuns la aceasta suma? Casillas mai are inca doi ani de contract cu Real Madrid, cu salariu de 6,5 milioane de euro (13 milioane brut) in sezonul viitor si 6 milioane de euro (12 brut) in sezonul 2016-17. In total, Real ar trebui sa mai cheltuiasca 25 de milioane de euro cu salariul lui Casillas.

 

FC Porto este dispusa sa plateasca 15 milioane de euro pentru contractul pe doua sezoane al goalkeeperului de 34 de ani.
Marca precizeaza ca Iker Casillas negociaza astazi cu oficialii de pe Bernabeu suma pe care o va primi de la Real inainte sa semneze cu FC Porto, dar ca este dispus sa accepte mai putin de 10 milioane.


Sursa: sport.ro
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑