Negocieri dificile pentru Keşeru: "Al Gharafa vrea să-l vândă, dar preţul nu e deloc mic"



 

**VIDEO** Negocieri dificile pentru Keşeru:

Claudiu Keşeru esta una dintre variantele pentru atacul Stelei, însă negocierile pentru readucerea atacantului de 28 de ani în Liga 1 nu sunt deloc uşoare, a dezvăluit antrenorul roş-albaştrilor, Mirel Rădoi.

La conferinţa de presă care a prefaţat duelul cu ASA Tg. Mureş, din Supercupa României, Rădoi a fost întrebat pe cine preferă dintre Gregory Tade şi Keşeru, cei doi atacanţi pe care campioana încearcă să-i transfere.

"Este greu de spus în acest moment, pentru că situaţia lor nu este foarte clară, iar la Claudiu e mai delicată. Al Gharafa vrea să-l vândă cu orice preţ, iar acesta nu este deloc mic", a precizat Rădoi.

În acelaşi timp, Rădoi a evitat un răspuns clar în ceea ce-i priveşte pe Filipe Teixeira şi Jugurtha Hamroun, cei doi jucători ale căror transferuri la Steaua păreau rezolvate, dar care, pentru moment, au picat.

"Deocamdată vorbim doar de ceea ce avem în curtea noastră. Sunt jucători interesaţi, pe care îi dorim, însă la acest moment vorbim doar despre cei care sunt cu noi, iar cei care sunt cu noi sunt jucători foarte buni. În ultimele ore am evitat să mai discut cu cei din club, pentru că ne concentrăm pe această partidă foarte importantă", a spus Mirel Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑