Florin Cernat are planuri mari pentru noul sezon. Speră să ducă Viitorul în play-off-ul Ligii 1



 

**VIDEO** Florin Cernat are planuri mari pentru noul sezon. Speră să ducă Viitorul în play-off-ul Ligii 1

Viitorul şi CFR Cluj se vor întâlni în prima etapă a Ligii 1, sâmbătă, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. "Am încredere că vom începe cu 3 puncte", a spus noua achiziţie a echipei lui Hagi, Florin Cernat.

Fostul gălăţean are planuri mari cu Viitorul. Dorit şi de Steaua, mijlocaşul de 35 de ani a refuzat oferta roş-albaştrilor pentru a putea lucra cu Gică Hagi.

Sezonul trecut, Cernat a retrogradat cu Oţelul, dar speră să prindă cu noua sa echipă un loc în play-off-ul Ligii 1. Primul meci al Viitorului în noul sezon va fi împotriva celor de la CFR Cluj.

"Sperăm să ieşim bine din acest meci, pentru că ne dorim foarte mult victoria şi, sincer, am încredere că vom lua cele 3 puncte.

Obiectivul e să prindem primele 6 locuri, pentru asta s-au şi făcut aceste transferuri", a declarat Cernat.

Din acest sezon, echipa lui Gheorghe Hagi va juca meciurile de acasă pe stadionul propriu din cadrul Academiei Hagi, din localitatea Ovidiu.

"Sper să vină cât mai mulţi spectatori, pentru că şi Constanţa a suferit mult pe acest plan. E puţin cam departe, dar sper să vină. Fără suporteri nu e fotbal", a spus Cernat.

Meciul Viitorul - CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑