Gabi Balint nu-l menajează pe Gigi Becali: "Nu poți conduce un club de talia Stelei din închisoare!"



07 августа 2014

 

**VIDEO** Gabi Balint nu-l menajează pe Gigi Becali:

Steaua s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League, după victoria de miercuri seara, 2-1 cu Aktobe (DETALII AICI). Cu toate acestea, nu toată suflarea stelistă este fericită cu evenimentele din ultima vreme din jurul campioanei. 

Marile reproșuri vin din cauza transferurilor puține și tergiversarea celor care contează cu adevărat în Ghencea. În aceste zile, Steaua negociază aducerea lui Younes Hamza, jucător pentru care nu este însă dispusă să plătească 250 000 de euro. 

"Ca Hamza e și Keșeru, Chipciu, Iancu, sunt cam pe același principiu. El și-a demonstrat valoarea în Liga 1. Pentru un club ca Steaua 250 000 de euro este o sumă mică pentru un atacant de valoare.", este de părere Gabi Balint. 

Fostul jucător de legendă din istoria Stelei, a vorbit mâhnit ÎN DIRECT la "Fotbal Club" despre modul în care sunt luate deciziile în cazul formației la care a cunoscut atâtea satisfacții. 

"Steaua continuă să fie condusă din altă parte și acest lucru nu este bun pentru imaginea clubului. Un club ca Steaua nu se poate conduce în halul acesta. Nu te poți duce la închisoare să ți se transmită ce ai de făcut.

Îmi pare rău pentru oamenii care sunt acolo și care au făcut lucruri bune pentru Steaua, dar trebuiesc luate măsuri. Acest club nu poate fi lăsat la îndemâna orarului când poți vorbi cu cineva de acolo. Nu se poate așa ceva.", a declarat Gabi Balint. 

Fostul mare atacant român și-a continuat tirada la adresa zgârceniei cu care sunt cheltuiți banii la clubul care a câștigat ultimele două campionate ale României și care a ajuns o dată în primăvara UEL și o dată în grupele UEFA Champions League. 

"Steaua are bani în cont, a produs foarte mult în anul în care a trecut. Steaua poate să-și ia jucători. Dacă vrea să se califice în Champions League trebuie să aducă niște jucători, să aibă o conducere cum trebuie, să facă altceva. În campionat se va bate cu 2-3 echipe, dar la nivel european nu e de ajuns. Nu este o gândire sănătoasă.", a conchis Balint. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑