Pavel Cebanu le sugerează celor de la Zimbru să nu-i subestimeze pe jucătorii de la Grodig



07 августа 2014
Foto: publika.md

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti (FMF) de fotbal, Pavel Cebanu, crede că Zimbru va avea viaţă grea cu echipa Grodig în partida din această seară din preliminariile Ligii Europa. Şeful FMF susţine că golul încasat în deplasare a fost o greşeală din partea "galben-verzilor".

Zimbru a învins în manşa tur echipa Grodig cu 2-1. Chiar şi aşa preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a rămas nemulţumit de golul încasat de "galben-verzi" în ultimele minute ale partidei.

"Eu personal am fost deranjat de minutul 90, de la acest acest gol. Acum nu pot să spun, pentru că, dacă era 2:0, eram convins. Acum nu pot să spun, măcar că băieţii trebuie să lupte. Va fi un meci foarte greu. Lor li se pare că că acolo au câştigat 2 - 1, atunci acasă - gata. Acesta este un alt meci”.

Totuşi Cebanu l-a lăudat pe antrenorul lui Zimbru Oleg Kubarev şi îşi doreşte ca formaţia din Chişinău să se califice în grupele Ligii Europei: „Jocul echipei este stabil. Antrenorul este la locul lui şi nu îi este frică ca altor antrenori care încep cu un 11 şi termină cu un 11. El îi schimbă. Măcar că a bătut gol, pe Alexeev îl schimbă, joacă Grossu. Desigur că poate să obţină victorii mari. Am vrut să treacă un tur, acuma două. Apetitul creşte mâncând, cum se spune”.

Pentru Zimbru este suficientă şi o remiză fără goluri pentru a se califica în ultimul tur preliminar din Liga Europei. De partea cealaltă, austriecii de la Grodig au nevoie de cel puţin o victorie la două goluri diferenţă pentru a elimina Zimbru din competiţie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑