Caroline Wozniacki s-a calificat în finala US Open



07 сентября 2014

 

Caroline Wozniacki s-a calificat în finala US Open după ce adversara ei din semifinale, chinezoaica Shuai Peng, a abandonat la jumătatea setului secund. Wozniacki a câştigat primul set la tie-break şi conducea cu 4-3 în actul al doilea când Peng nu a mai putut juca din cauza insolaţiei. În cele din urmă, chinezoaica a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

Pentru Caroline Wozniacki, în vârstă de 24 de ani, aceasta este a doua calificare într-o finală a unui turneu de Mare Şlem. În 2009, tot la US Open, daneza a fost învinsă de către Kim Clijsters.

De data aceasta, Wozniacki se va duela în ultimul act al competiţiei cu Serena Williams.

Americanca aflată pe prima poziţie în clasamentul mondial a învins-o în semifinale pe rusoaica Ekaterina Makarova, jucătoare calificată pentru prima dată în carieră în penultimul act la un turneu de Mare Şlem.

Meciul de pe arena Arthur Ashe din New York a fost unul fără istoric. Serena Williams a câştigat cu 6-1, 6-3, după exact o oră de joc.

Pentru Serena Williams, aceasta va fi a opta finală jucată la US Open şi a treia consecutivă. Americanca s-a impus de cinci ori la New York, printre care şi la ediţiile din 2012 şi 2013. Finala feminină este programată duminică, începând cu ora 19.00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑