Motivul pentru care Pițurcă îl vede titular pe Chiricheș la Tottenham



07 октября 2013

 

></p><p>Vlad Chiricheș a fost căpitanul naționalei la ultimele două meciuri ale tricolorilor și e văzut de Victor Pițurcă drept liderul noii generații. Dacă la Steaua era titular incontestabil, fundașul de 23 de ani n-a bifat încă niciun meci în Premier League pentru Tottenham.</p><p>Pițurcă e convins că această problemă se va rezolva mai ales după înfrângerea suferită de echipa pregătită de Villas-Boas în disputa cu West Ham. Tottenham a pierdut cu 3-0 (<a href=DETALII AICI) și o mare parte din vină o poartă fundașii centrali. "Sunt sigur că va juca titular și în campionat, după înfrângerea cu West Ham United" a declarat încrezător selecționerul într-o conferință de presă.

Pițurcă a mai primit o veste bună la finalul săptămânii trecute. Ciprian Marica, un alt om de bază din lotul tricolor a debutat pentru Getafe. Fostul atacant al lui Schalke a intrat pe teren în minutul 70 al meciului câștigat de madrileni cu 3-1 în fața celor de la Betis (VIDEO AICI). "Marica a intrat bine, dar după cateva minute de angajament fizic s-a văzut că nu e la maximum din ce poate" a comentat Pițurcă debutul lui Marica.

Dacă Marica și Chiricheș s-au regăsit pe lista jucătorilor convocați de Pițurcă pentru dubla cu Androra și Estonia, nu același lucru se poate spune despre stelistul Adi Popa. "Nu mi-a plăcut cum a intrat nici în meciurile echipei naționale, nici în campionat" și-a motivat selecționerul alegerea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑