Aşa pregătesc maghiarii meciul cu România! Adversarii sunt miraţi de neconvocarea lui Budescu



07 октября 2014

 

**VIDEO** Aşa pregătesc maghiarii meciul cu România! Adversarii sunt miraţi de neconvocarea lui Budescu

Elevii lui Pal Dardai au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru partida cu România, din etapa a doua a preliminariilor Euro 2016. Din lotul de 24 de jucători ai Ungariei a lipsit la reunire doar mijlocaşul Zsolt Kalmar, care a jucat luni seară pentru RB Leipzig şi se va alătura lotului în cursul acestei zile.

Atmosfera din tabăra maghiară este una excelentă. Dardai a câştigat rapid de partea sa jucătorii, astfel că starea de spirit din cantonamentul Ungariei este una pozitivă. Pentru maghiari, orice punct cucerit la Bucureşti ar fi un bonus în cursa pentru calificare, motiv pentru care fotbaliştii au declarat, în presa locală, că nu resimt vreo presiune specială.

Iar principala preocupare a lui Dardai în aceste zile a fost studierea adversarului de sâmbătă, după cum informează jurnaliştii de la Nemszeti.

Dardai a efectuat deja mai multe şedinţe video cu elevii săi, în care a prezentat calităţile, dar şi defectele echipei României. Au fost remarcaţi steliştii Chipciu şi Keşeru, care sunt consideraţi cei mai periculoşi jucători ai noştri, dar de laudele selecţionerului maghiar s-au mai bucurat Latovlevici, Gardoş, Pintilii şi Maxim. Totodată, maghiarii scriu că Ungaria a pregătit îndelung fazele fixe, capitol la care aceştia vor să-i surprindă pe elevii lui Piţurcă la Bucureşti, pe Arena Naţională.

În ţara vecină s-a discutat şi despre absenţa din lot a lui Constantin Budescu, unul dintre cei mai apreciaţi jucători din campionatul României, care a fost omis de Piţurcă deoarece are nunta programată chiar între partidele naţionalei (DETALII). "Va lipsi eroul de la Nicosia (n.r. referire la meciurile cu Omonia din UEL), poate cel mai tehnic jucător din campionatul României", au remarcat jurnaliştii maghiari.

Ungaria nu are probleme de lot semnificative, iar Pal Dardai s-a declarat satisfăcut de faptul că jucătorii săi de bază sunt titulari la echipele de club, astfel că maghiarii au meciuri în picioare şi speră să fie în formă maximă la fluierul de start al partidei cu România.

Digi Sport transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE partidele din preliminariile Campionatului European din 2016 (Franța), iar fazele VIDEO le vedeți în timp REAL pe www.digisport.ro.

Portari: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Silviu Lung jr (Astra);

Fundași: Vlad Chiricheș (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Florin Gardoș (Southampton), Dragoș Grigore (Toulouse), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (PAOK), Srgian Luchin (Steaua), Iasmin Latovlevici (Steaua);

Mijlocași: Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Andrei Prepeliță (Steaua), Cristian Tănase (Steaua), Alexandru Chipciu (Steaua), Gabriel Enache (Astra), Lucian Sânmărtean (Steaua);

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor), Claudiu Keșeru (Steaua), Raul Rusescu (Steaua).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑