Hat-trick-urile din UCL îl propulsează pe Luiz Adriano spre Serie A. Cele două săptămâni care-i pot schimba cariera brazilianului



 

**Hat-trick-urile din UCL îl propulsează pe Luiz Adriano spre Serie A.** Cele două săptămâni care-i pot schimba cariera brazilianului

Luiz Adriano trece prin cea mai bună perioadă a carierei la Șahtior Donețk. Atacantul lui Mircea Lucescu a devenit, după meciul cu BATE Borisov, primul jucător care își trece în cont cel puțin trei goluri în două meciuri consecutive în UEFA Champions League.

Șahtior Donețk are mari șanse de o nouă calificare în primăvara UEFA Champions League după un nou succes la scor în fața celor de la Bate Borisov, scor 5-0 (DETALII AICI și VIDEO). Și în partida tur, ucrainenii lui Mircea Lucescu au făcut scor, când s-au impus cu un incredibil 7-0.

Indubitabil, protagonistul celor două partide cu bielorușii a fost atacantul celor de la Șahtior. Luiz Adriano a marcat două hat-trick-uri, câte unul pe meci, dar și-a trecut în cont și alte cifre impresionante cum ar fi acela că a înscris opt goluri unei adversare din UCL într-un singur sezon. În meciul tur cu BATE a înscris de cinci ori, iar în retur a reușit alte trei, în victoria cu 5-0 de pe teren propriu. Brazilianul a ajuns, astfel, la cota nouă în acest sezon în Europa. (DETALII AICI și VIDEO).

Practic, prin tot ce a făcut în ultimele două săptămâni, brazilianul a atras atenția marilor cluburi europene, care au și trecut la treabă.

Potrivit jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, diriguitorii campioanei Italiei, Juventus Torino, sunt interesați de Adriano (27 de ani), mai ales că Tevez, care are 30 de ani, ar putea pleca la finalul sezonului, chiar dacă mai are contract până în iunie 2016.

În orice caz, cei de la Juventus îl vor pe jucătorul lui Il Luce și s-au gândit deja la o sumă de transfer: 25 de milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑