Keşeru a reuşit un eurogol şi e în topul golgheterilor din UEL: "Sunt dependent de ceilalţi coechipieri"



 

**VIDEO** Keşeru a reuşit un eurogol şi e în topul golgheterilor din UEL:

Steaua a reuşit să obţină un egal pe terenul lui Rio Ave (2-2, VIDEO şi DETALII AICI) şi păstrează şanse de calificare în şaisprezecimile Europa League (DETALII AICI). Filip a fost eroul roş-albaştrilor, reuşind să închidă tabela cu golul din minutul 90+4.

Portughezii au condus cu 1-0 şi 2-1, dar campioana României a revenit de fiecare dată. Keşeru a înscris cu o execuţie superbă pentru 1-1, ajungând la cota 4 în acest sezon al Europa League. Atacantul grupării din Ghencea se află în topul golgheterilor, alături de coechipierul său Raul Rusescu (5 goluri). Operat la osul zigomatic după intervenţia dură a lui Gabi Mureşan, "Ruse" va lipsi de pe teren cel puţin până la finalul acestui an.

"Am reuşit un rezultat bun, în ciuda unui joc mai puţin reuşit decât cele de până acum, dar per ansamblu suntem mulţumiţi că am plecat neînvinşi. A trebuit să ne adaptăm unor condiţii nu tocmai normale, vânt, ploaie, teren extrem de dificil. În ciuda acestor condiţii, am încercat să punem mingea jos şi să construim, ca să îi punem în dificultate", a afirmat Keşeru.

Ajuns la 28 de goluri în 2014, exact numărul pe care îl poartă pe tricou, Keşeru a afirmat că nu ar fi avut aceste realizări, dacă nu ar fi avut o echipă puternică în spate.

"Mă bucur mult, dar datorez aceste goluri colegilor şi staff-ului. Sunt dependent de ceilalţi coechipieri. Azi nu reuşeam să înscriu dacă Filip nu dădea acea centrare. I-am mulţumit, după ce am căzut l-am felicitat. Acest rezultat e important, deoarece nu relansăm altă echipă în lupta pentru calificare", a mai spus Keşeru. 

28 de goluri a înscris Keşeru în 2014

4 goluri are Keşeru în Europa League

VIDEO Golul lui Keşeru:

TOPUL Golgheterilor din Europa League:

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑