Seara modesta pentru echipele romanesti in Liga Europei. Astra Giurgiu, eliminata din competitie




Seara modesta pentru echipele romanesti in Liga Europei. Steaua Bucuresti a scos doar un egal pe terenul formatiei portugheze Rio Ave, scor 2 la 2. Astra Giurgiu a remizat si ea si a fost eliminata din competitie. Tot aseara a fost marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului fotbalistic.


Faza uimitoare ii apartine echipei Metalist Harkov. In urma unui corner Torsiglieri i-a pasat cu calcaiul lui Kobin, care a inscris un gol cu o foarfeca splendida. Totusi, Metalist a pierdut meciul cu Legia, scor 1 la 2, si a fost eliminata din competitie. A parasit Liga Europa si Astra Giurgiu. Trupa lui Oleg Protasov a remizat, acasa, cu scotienii de la Celtic, scor 1 la 1.

 

Cu 1 punct acumulat in 4 meciuri, Astra e pe ultimul loc in grupa D. Salzburg s-a calificat deja in play-off, dupa ce a umilit, in deplasare, formatia Dinamo Zagreb, cu 5 la 1. Steaua Bucuresti a incheiat la egalitate meciul de pe terenul gruparii Rio Ave, scor 2 la 2. Portughezii au condus de 2 ori si de fiecare data ros-albastrii reuseau sa egaleze, prin Keseru si Filip.

 

Tot in grupa J, Dinamo Kiev a batut-o, acasa, pe Aalborg, cu 2 la 0. Ucrainenii conduc grupa, cu 9 puncte, iar stelistii sunt pe locul secund, cu 7 puncte. Rusii de la Dinamo Moscova merg ceas in Liga Europa. Acestia au castigat cu 1 la 0 partida cu formatia portugheza Estoril. Dinamo a acumulat 12 puncte si este deja calificata in play-off.

 

Pe locul 2 in grupa E se afla olandezii de la PSV, care au rapus, in deplasare, echipa greaca Panathinaikos, scor 3 la 2.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Liga Europei, astra giurgiu, steaua bucuresti,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑