A fost lansat clipul oficial de promovare al meciului secolului, dintre Mayweather şi Pacquiao



**VIDEO** A fost lansat clipul oficial de promovare al meciului secolului, dintre Mayweather şi Pacquiao

Numărătoarea inversă a început. A mai rămas mai puţin de o lună până la mult aşteptatul meci dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, care va avea loc pe 2 mai, la Las Vegas.

HBO, postul care va transmite în Statele Unite cel mai scump pay-per-view din istoria boxului, a lansat un clip de promovare a luptei, care durează 30 de secunde.

În trailer apar cei doi pugilişti care se vor înfrunta peste mai puţin de o lună, iar pe fundal poate fi văzut MGM Grand, locaţia meciului care valorează aproximativ 300 de milioane de dolari.

Mayweather (38 ani) şi Pacquiao (36 de ani) sunt consideraţi cei mai buni pugilişti ai generaţiei lor, iar duelul dintre ei este aşteptat cu sufletul la gură de întreaga planetă. Negocierile pentru meciul de pe 2 mai au durat nu mai puţin de 6 ani.

Floyd Mayweather Junior este neînvins la profesionişti şi are un palmares impresionant: 47 de victorii, dintre care 26 obţinute înainte de limită, şi se poate lăuda cu titluri mondiale la 5 categorii de greutate.

Manny Pacquiao e omul-record din boxul mondial: e singurul cu titluri mondiale la 8 categorii de greutate. Filipinezul are 57 de victorii, dintre care 38 obţinute înainte de limită şi 5 înfrângeri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑