Calcă pe urmele tatălui. Gemenii lui Radu Rebeja au început să joace fotbal



Foto: Facebook.com/ Radu Rebeja
Cei doi gemeni ai fostului căpitan al naţionalei de fotbal a țării noastre, Radu Rebeja, calcă pe urmele tatălui lor. Fraţii Dănilă şi Nechita, în vârstă de 7 ani, au început deja să practice fotbalul. Ei se antrenează la clubul Buiucani. Pentru prima dată băieţii au intrat pe teren, când aveau 5 ani.
Picii spun că tata lor este cel, de la care ei iau exemplu.
"Tata era fotbalist şi îmi place şi mie să joc fotbal. Eu vreau să joc la echipa naţională, ca şi tata", a spus Nechita Rebeja. 
"Când eu eram mic, jucam foarte mult fotbal şi mi-a plăcut. Tata a văzut asta şi m-a dus la fotbal", a spus Danila Rebeja. 
"Clar că în casă la orice pas poţi găsi o minge, în orice colţ şi primul lucru ce a fost făcut - a fost lovită o minge. Din cauza asta privim împreună fotbalul la televizor. Ei sunt foarte pasionaţi de fotbal", a spus fostul fotbalist, Radu Rebeja. 
Radu Rebeja este prezent practic la fiecare antrenament al odraslelor alături de soţia sa Ecaterina şi nu trece nicio zi fără analiza acţiunilor acestora pe teren. La fel ca şi tatăl său, Nechita joacă pe poziţia de fundaş central.
"Tata a jucat cu numărul 5 şi 3 pe tricou în cariera sa. Îmi place să apăr poarta", a spus Nechita Rebeja. 
Dănilă a ales, însă, postura de atacant.
"Mie îmi place să dau goluri, pentru că să ajung mai departe şi să joc pentru alte echipe mai puternice", a spus Danila Rebeja. 
Copiii și-au ales idealuri mărețe şi vor să ajungă la una dintre cele mai puternice echipe de club din Europa, la FC Barcelona.
"Mie îmi place Barcelona, pentru că este o echipă activă, foarte bună, îmi plac jucătorii ei, mai ales Messi", a recunoscut Danila Rebeja. 
"Visul meu este să ajung în Spania şi să joc pentru Barcelona. E o echipă renumită", a spus Nechita Rebeja. 
Antrenorul celor doi gemeni este Ion Ţîgîrlaş, tatăl mijlocaşului Igor Ţîgîrlaş de la Zarea Bălţi.
"Dacă o să lucreze ca acum zi de zi, de sine stătător, acasă, atunci aceşti copii au un viitor bun", a spus Ion Ţîgîrlaş.
În perioada 17-20 mai, Nechita şi Dănilă Rebeja vor participa cu echipa lor la un turneu internaţional în România.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑