Tătărușanu și alți 4 jucători ai Fiorentinei au prezentat noul echipament



 

**VIDEO** Tătărușanu și alți 4 jucători ai Fiorentinei au prezentat noul echipament

Ciprian Tătărușanu a părăsit Ghencea după ce și-a încheiat contractul cu Steaua și a semnat pe 5 ani cu Fiorentina, unde va primi un salariu stagional de aproximativ 750.000 de euro.

Goalkeeperul român de 28 de ani a fost unul dintre cei 5 jucători ai toscanilor care au prezentat noul echipament al italienilor pentru sezonul viitor. Mario Gomez, Octavio, Nenad Tomovic, Norberto Neto și Ciprian Tatarusanu au fost cei 5 fotbaliști aleși de oficialii Fiorentinei pentru a prezenta echipamentul pentru sezonul 2014/2015. Deși fostul portar al Stelei a îmbrăcat al doilea rând de echipament, șefii italienilor au declarat că Montella va decide abia la startul noului sezon cine va fi titularul postului de portar.

Deși a recunoscut că nu stăpânește prea bine limba italiană, Tătărușanu a spus câteva cuvinte la prezentarea organizată de noul său club. "Sunt fericit că am ajuns la Fiorentina, o echipă mare cu jucători excelenți și fani minunați. Este o mare oportunitate pentru mine și o nouă provocare. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici și să câștig cât mai multe meciuri împreună cu echipa" a declarat Tătărușanu la prezentarea echipamentului toscanilor pentru noua stagiune.

1,3 milioane de euro a plătit Steaua celor de la Gloria Bistrița pentru transferul lui Tătărușanu în 2009

0 euro primește Steaua în schimbul lui Tătărușanu, care a plecat liber de contract la Fiorentina

Sursa foto: fiorentina.it


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑