Cel mai valoros tânăr fotbalist face parte din naţionala Angliei



Foto: publika.md

Raheem Sterling a fost desemnat cel mai valoros tânăr jucător de o companie britanică. Fotbalistul lui Liverpool şi a naţionalei Angliei a fost evaluat la 40 milioane de euro.

În urma unui studiu realizat de compania Soccerex, jucătorul lui Liverpool, Raheem Sterling este cel mai valoros fotbalist cu vârsta de până la 21 de ani. Din acest top, mai fac parte fundaşul lui PSG, Marquinhos, dar şi noul jucător al lui Manchester United, Memphis Depay. Cei de la Soccerex l-au cotat pe Sterling la 40 milioane de euro.

"El are calităţile pentru a fi cel mai valoros. Este un jucător tânăr, care evoluează pe poziţie ofensivă. Sterling joacă la un club de top şi este titular la naţionala Angliei", a declarat directorul executiv Soccerex, Esteve Calzada.

Raheem Sterling joacă la Liverpool din 2010, iar la prima echipă a ajuns peste doi ani. Fotbalistul a refuzat să-și prelungească înţelegerea cu Liverpool şi este aproape de a pleca la o altă echipă.

Ultima ofertă a venit din partea formaţiei Manchester City, care este gata să plătească 50 milioane de lire sterline pentru englez. De serviciile lui Sterling mai este interesată şi conducerea lui Real Madrid.

Sterling a debutat la prima reprezentativă a Angliei în 2012, la vârsta de 17 ani. De atunci, el a jucat în 16 meciuri şi a marcat o dată.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑