Meci de zile mari azi la Chişinău, pe stadionul Zimbru! Milsami Orhei va juca cu cel mai titrat club din Franţa, Saint-Etienne



08 августа 2013
FOTO: milsami.md

Un meci de zile mari se anunţă pe arena clubului Zimbru din capitală. După ce a pierdut partida cu clubul francez Saint-Etienne din cadrul turului trei al Europa League, Milsami Orhei vre să-şi ia revanşa în meciul retur care va avea loc astăzi cu începere de la ora 20.00.

Formaţia din Orhei a anunţat că va oferi bilete gratis pentru cei 100 de fani francezi care au venit să-şi susţină din tribune echipa favorită.

"Cele mai ieftine bilete costă 40 de lei, iar cele mai scumpe pot fi procurate la un preţ de 120 de lei. Aşteptăm în jur de 9.000 de spectatori. 100 de fani vor veni din partea celui mai titrat club francez, iar 400 de suporteri vor fi prezenţi din partea clubului Milsami", a declarat ofiţerul de presă al clubului Zimbru, Sergiu Carauş.

"Stadionul Zimbru este pregătit pentru meciul care va avea loc diseară, iar delegatul oficial al UEFA nu a avut pretenţii faţă de condiţiile tehnice, care sunt respectate. Totul este la nivel", ne-a asigurat Sergiu Carauş.

Partida dintre Saint-Etienne şi Milsami Orhei va fi arbitrată de grecul Ilias Spathas.

Publika.md aminteşte că, Milsami Orhei este ca şi eliminată din Liga Europei! "Vulturii" au pierdut cu scorul de 0-3 meciul cu Saint-Etienne din prima manşă a turului trei preliminar.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑