CR7, aplaudat în picioare de întreg stadionul pentru felul în care s-a purtat cu un fan 



08 августа 2013

 

></p><p>Atacantul lui Real Madrid, <strong>Cristiano Ronaldo</strong>, s-a azi noapte, în finala turneului International Champions Cup. Totuşi, nu golurile - ambele, superbe - i-au adus cele mai furtunoase aplauze lusitanului, ci un moment petrecut imediat după înscrierea golului trei al echipei sale şi al doilea al său.

Era 3-1 pentru Real Madrid în acel moment, iar Cristiano Ronaldo se simţea răzbunat. Mourinho privea impasibil de pe margine cum actuala sa echipă este redusă la tăcere de foştii săi elevi. În acel moment, un suporter îmbrăcat cu tricoul lui Real Madrid şi cu numărul şi numele lui Cristiano Ronaldo pe spate, a pătruns, în alergare, în teren. S-a îndreptat glonţ spre starul lusitan al madrilenilor şi a îngenuncheat în faţa lui. Apoi, s-a ridicat, şi-a îmbrăţişat idolul şi i-a şoptit ceva la ureche. Lusitanul i-a răspuns tot printr-o îmbrăţişare, a zâmbit şi apoi l-a condus, liniştit, spre marginea terenului, de unde fanul îndrăzneţ a fost preluat de doi stewarzi.

Felul în care a reacţionat Cristiano la dovada de afecţiune a fanului său i-a adus un val de aplauze, întreg stadionul aplaudând şi ovaţionând în picioare momentul. Mai mult, fotbaliştii lui Real şi ai lui Chelsea au ţinut şi ei să-l felicite pe lusitan pentru cum a gestionat momentul.

Vezi mai jos momentul în care fanul pătrunde pe teren:

 Sursa foto: As.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑