Situația lui Sânmărtean la Al Ittihad depinde de un argentinian: ”Ar fi bun și Stelei și naționalei”



08 августа 2015

 

**VIDEO** Situația lui Sânmărtean la Al Ittihad depinde de un argentinian: ”Ar fi bun și Stelei și naționalei”

Lucian Sânmărtean (35 de ani) are șanse mici de a mai continua la Al Ittihad. Ionuț Badea, unul dintre ”secunzii” de la națională s-a deplasat în Italia pentru a afla care este situația mijlocașului la clubul din Arabia Saudită.

Badea a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, cum a decurs discuția cu Boloni, dar și în ce formă sportivă se află Sânmărtean.

”E adevărat că m-am deplasat în nordul Italiei pentru a mă întâlni cu Sânmărtean, acolo unde Al Ittihad era în cantonament. Am profitat și am avut parte și de toată deschiderea din partea domnului Boloni, cu care am discutat și programul de antrenament al lui Lucian și tot ce a făcut el în perioada asta, dar și despre șansele ca el să rămână acolo.

Din păcate, situația lui este neclară, nu pot spune că va pleca sau va rămâne. Problema este că cei de la Al Ittihad încearcă să aducă jucători cu nume din campionate puternice. Au mereu această idee de a veni cu ceva nou, dar nu au pus problema valorii lui Lucian.

Boloni îi vrea în continuare pe cei doi, și pe Lucian și pe Szukala, dar situația este delicată, pentru acolo au voie să joace doar trei jucători străini și un asiatic. Acum sunt 5, dar unul e Muntari, altul este un atacant venezuelean, Rivas, care tocmai ce a venit și mai este vorba de un argentinian care a jucat la Atalanta. Dacă va semna și el, atunci lucrurile vor fi legate doar de o reziliere amiabilă sau nu a celor doi”, a spus Badea.

În tot acest peisaj sumbru, Ionuț Badea a spus că singura consolare a lui Szukala și a lui Sânmărtean va fi aceea că ei nu vor avea probleme în a încheia socotelile cu arabii.

”Este un avantaj, pentru că Federația de Fotbal din Arabia Saudită nu acceptă înscrierea unui jucător străin până nu se reziliază contractul altui stăin din lot, tocmai pentru a nu se depăși acel număr de trei, și asta înseamnă că situația lui Lucian se poate rezolva destul de repede”.

Badea, unul dintre cei trei antrenori secunzi ai lui Anghel Iordănescu, a mai spus că Sânmărtean ar fi util în continuare atât Stelei, cât și primei reprezentative.

”Ar fi bun și Stelei și echipei naționale. El este bine pregătit, încărcat îndeajuns, nu are din păcate un ritm de joc pentru perioada imediat următoare, mai ales că pe 16 august trebuie date convocările pentru jucătorii din afara țării.

Există o mare preocupare a staff-ului naționalei pentru toți jucătorii care n-au echipe sau se antrenează separat și sunt în vizorul nostru. Sau cum este cazul lui Dragoș Grigore care deși are echipă și este în cantonament în momentul de față va începe sezonul după dubla cu Ungaria și Grecia”, a conchis Badea la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑