Minaur Baia Mare a rămas fără antrenor. Lars Walter a demisionat



08 октября 2015

 

Lars Walter a demisionat de la Minaur din cauza problemelor financiare. "Secundul" Petru Pop va sta pe bancă la meciul din Champions League cu Elverum, ce va fi duminică, de la ora 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

Atmosferă tensionată la Minaur Baia Mare înaintea meciului cu Elverum din etapa a 4-a a grupelor Champions League. Antrenorul Lars Walther a părăsit echipa din cauza restanţelor financiare. De altfel, tehnicianul danez nu a stat pe bancă la meciul cu CSM Focşani din campionat. "Secundul" Petru Pop a făcut apel la jucători înaintea partidei din Norvegia.

"Sunt niște probleme acum la noi la echipă, Lars nu a stat pe bancă, nu știu exact motivele, am înțeles că a plecat de la echipă, am rămas cam singuri. Sper să se rezolve totul pâna la meciul cu Elverum, să fim mai liniștiți până atunci, să avem un pic de liniste" a declarat Viorel Fotache. "Sunt niște probleme care se întâmplă în jurul echipei și care ne afectează fără să vrem, subconștientul lucrează" a completat Răzvan Pop.

În ciuda problemelor de la club, antrenorul Pop este optimist. După trei etape, Minaur ocupă locul 4 în grupa D a Champions League, cu 3 puncte. 

"Sper că ne putem mobiliza, jucătorii sunt profesioniști și urmează un meci în Champions League. Este o rampă de lansare pentru fiecare. Minaur are un lot valoros, un lot care în România va domina cu siguranță campionatul dacă probleme sunt rezolvate. Echipa poate să treacă și de grupe. Jucăm toate meciurile la victorie, o să facem o vizionare zilele astea, am înțeles că e o echipă foarte rapidă, dar sper să avem soluții și să câștigăm" a încheiat Pop.

Minaur va întâlni Elverum, locul 5 în campionatul Norvegiei, duminică, de la ora 17.15, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑