&SONDAJ Ibrahimovic, Balotelli și Vargas au marcat trei goluri de generic. Votează-l pe cel mai frumos!



08 декабря 2013

 

></p><p><strong>Canalele Digi Sport transmit în acest sfârșit de săptămână nu mai puțin de 23 de partide din cele mai importante campionate ale Europei. Ca în fiecare weekend, cele mai tari ligi de pe Bătrânul Continent aduc goluri de generic.</strong></p><p>Protagoniștii săptămânii sunt <strong>Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli și Juan Manuel Vargas,</strong> iar <span style=digisport.ro vă oferă posibilitatea de a vota cea mai frumoasă reușită.

PSG a făcut scor cu Sochaux (DETALII AICI), într-o partidă în care Zlatan Ibrahimovic a fost vioara întâi a trupei din capitala Franței. Suedezul a marcat o dublă și a dat și două pase de gol. Prima reușită a vârfului de 32 de ani a venit în minutul 87, direct dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Tot din lovitură liberă a marcat și Mario Balotelli în egalul smuls de Milan pe terenul celor de la Livorno (DETALII AICI). Atacantul rossonerilor a semnat ambele goluri are "diavolilor" și a mai nimerit o dată transversala.

A treia propunere pentru golul finalului de săptămână vine din partida AS Roma - Fiorentina. Toscanii au egalat la unu prin Vargas după o acțiune de efect a lui Tomovic.

Votează mai jos cea mai frumoasă reușită a finalului de săptămână. 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑