NHL: Boston Bruins a învins Arizona Coyotes, iar Blue Jackets a obţinut o nouă victorie



08 декабря 2014
Foto: hockeyinsider.com

Boston Bruins îşi revine după un start mai slab în Liga Nord-Americană de hochei. Formaţia din statul american Massachusetts a învins Arizona Coyotes cu 5-2 şi a urcat pe locul şapte în Conferinţa de Est. 

Boston Bruins a întrerupt seria de trei meciuri fără victorie în Liga Nord-Americană de hochei şi a învins în deplasare gruparea Arizona Coyotes cu scorul de 5-2. Pentru echipa învingătoare au marcat Marchand, de două ori, Miller, Gagne şi Eriksson.

Columbus Blue Jackets a obţinut a treia victorie consecutivă în NHL după ce a învins în deplasare Tampa Bay Lightning cu 3-1. Omul meciului a fost portarul oaspeţilor Serghei Bobrovski, care a avut 33 de intervenţii salvatoare.

Formaţia din Columbus a înscris două goluri în prima repriză, prin Jenner şi Savard, iar Skille a marcat a treia oară în ultima parte a meciului. Gazdele au redus din diferenţă în ultimul minut, după reuşita lui Palat.

Washington Capitals şi Toronto Maple Leafs au obţinut victorii categorice în această etapă din NHL. Prima a învins în deplasare New Jersey Devils cu 4-1, iar gruparea canadiană s-a impus în faţa formaţiei Vancouver Canucks cu 5-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑