Staff-ul naționalei îi dă speranțe lui Mutu: "Valoarea nu are vârstă" 

**VIDEO** Staff-ul naționalei îi dă speranțe lui Mutu:

Adi Mutu poate spera din nou la o prezenţă la un turneu final după mesajul de încurajare al secundului Daniel Isăilă, unul dintre secunzii selecționerului Anghel Iordănescu. Indisponibil în următoarele două luni, Răzvan Raţ este aşteptat şi el la EURO 2016.

Naţionala are porţile deschise pentru Briliant, care, la 37 de ani, este aproape de a reveni în Liga 1, la Pandurii. Alt veteran, căpitanul Răzvan Raţ, este aşteptat la naţională, chiar dacă s-a operat de curând la umăr şi va lipsi de pe teren cel puţin 2 luni.

"Nu-i va fi ușor, dar e un jucător de valoare, cu experiență și eu am mare încredere că va reuși să treacă peste această încercare în cariera lui. Eu cred că valoarea nu are vârstă. Și la 16, 17, sau 36, 37, 38 de ani, dacă își face treaba pe teren este foarte bine", a declarat Daniel Isăilă, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Banca tehnică a tricolorilor pregăteşte deja marea surpriză în meciul de deschidere cu Franţa de la Campionatul European, care e programat pe 10 iunie, la Paris.

"Din punctul meu de vedere, trebuie să-l abordăm la victorie. Indiferent de ce adversar este, să încercăm, de ce nu? De ce să mergem ca mielul la tăiere?", a mai spus antrenorul secund al echipei naționale a României.

77 de meciuri a jucat Adrian Mutu la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2000 și pentru care a jucat ultima dată în 2013, la 0-4 cu Olanda, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014.

35 de goluri are Mutu la echipa națională, unde este lider în topul marcatorilor, la egalitate cu Gică Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑