Răspunsul lui Pique la atacurile oribile ale fanilor lui Espanyol



**VIDEO** Răspunsul lui Pique la atacurile oribile ale fanilor lui Espanyol

Gerard Pique continuă lupta de la distanță cu suporterii lui Espanyol, rivala Barcelonei din capitala regiunii Catalonia.

După două meciuri la rând cu Espanyol (0-0 în campionat și 4-1 în Cupa Spaniei) și cu încă unul programat săptămâna viitoare, tensiunea dintre cele două tabere a atins cote mari.

Atacat în dese rânduri în termeni de nedescris de fanii echipei antrenate de Costel Gâlcă, fundașul a postat pe contul său de Twitter un clip video de la un meci direct din 2014. Pe fundal, pot fi auziți susținătorii lui Espanyol, cu scandări oribile la adresa primului fiu și soției lui Pique: "Milan muerete" (Milan, mori) și "Shakira es una puta" (Shakira e o c...ă).

"Voi nu o să înțelegeți niciodată" (Vosotros nunca lo entendereis) a fost mesajul care a însoțit videoclipul postat de Pique pe propriul cont, preluat de pe contul FCBarcelona Live.

Expresia este folosită de susținătorii lui Espanyol, care se descriu ca o "minunată minoritate" (maravillosa minoria). Acesta a fost și mesajul prin care au promovat derby-ul cu Barcelona de sâmbăta trecută, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Espayol - Barcelona, din returul optimilor de finală din Cupa Spaniei, se joacă miercuri, 13 ianuarie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

Canticos Pique 2014 Cornella "Milan muerete" "Shakira es una puta" todo lo que diga de esa gentuza es quedarse corto pic.twitter.com/IGyQDQRtLe

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑