Trei soluții pentru fundaşul stânga al Stelei. Recomandarea unui fost antrenor al campioanei



 

**Trei soluții pentru fundaşul stânga al Stelei.** Recomandarea unui fost antrenor al campioanei

Fostul antrenor secund al Stelei, Nicolae Dică, a mărturisit la Digi Sport Special că interesul Stelei pentru fundașul stânga al CFR-ului, portughezul Camora, nu este unul nou. Dicanio susține că în perioada în care el și Rădoi antrenau Steaua, au scrutat piața transferurilor pentru un fundaș stânga și s-au oprit la trei nume.

”Am discutat și despre Vătăjelu și despre Camora. Erau trei jucători pentru noi pe postul de fundaș stânga: Momcilovic, Camora și Vătăjelu. Din păcate nu am putut lua niciunul. Primii doi au fost foarte greu de luat de la Pandurii și CFR, Camora avea și salariu mare la Cluj. Apoi ne-am gândit la Vătăjelu, acesta fiind și jucător român, ne-am gândit că putem să-l aducem de la Craiova pe bani mai puțini și salariu mai mic. Din păcate nu s-a putut”, a declarat Dică.

Fostul ”secund” al campioanei en-titre a explicat și pe care dintre cei trei îi sfătuiește pe șefii Stelei să-l transfere în această iarnă.

„Dacă va veni Vătăjelu în această iarnă, va fi un lucru bun pentru Steaua, că aduce un jucător român care poate să prindă echipa națională”, a mai spus actualul antrenor al lui SCM Pitești.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑