Jucătorii Stelei îi cer lui Budescu să li se alăture: ”Cu el am fi mai puternici” 

**VIDEO** Jucătorii Stelei îi cer lui Budescu să li se alăture: ”Cu el am fi mai puternici”

Prezent la Gala AFAN, unde a fost desemnat cel mai bun mijlocaș din Liga 1, Nicușor Stanciu a vorbit despre lupta la titlu, convocarea la echipa națională, transferurile Stelei, dar și despre posibilitatea ca el însuși să plece de la echipa campioană.

Mijlocașul Stelei e de părere că venirea lui Reghe a adus o îmbunătățire a jocului echipei campioane și că titlul depinde doar de el și colegii săi.

„Cred că toate echipele care vor intra în play-off vor fi candidate, vor avea șansa la titlu. Depinde numai de noi, dacă vom reuși să câștigăm toate meciurile, nu cred că se mai poate pune problema la titlu.

Cu venirea lui Reghecampf am reușit să câștigăm meciurile, să jucăm un fotbal mai bun, iar cu siguranță echipa va arăta mult mai bine după perioada de iarnă”, a declarat mijlocașul de 22 de ani.

Stanciu l-a sfătuit pe Constantin Budescu să nu mai ezite și să aleagă Steaua în această iarnă. Fotbalistul Astrei a fost desemnat cel mai bun atacant și cel mai bun jucător din Liga 1 în 2015.

„Cu Budescu, echipa ar arăta foarte bine, pentru că el este un jucător foarte important, a câștigat titlul de cel mai bun jucător din România și cu siguranță vom fi mai puternici cu el”, a declarat Nicușor Stanciu.

Mijlocașul Stelei nu vrea să ia parte la conflictul Reghecampf-Iordănescu și spune că își dorește să meargă la echipa națională și să fie convocat la Euro 2016.

„Orice jucător care evoluează în Liga 1 și nu numai își orește să ajungă la Campionatul european și să își reprezinte țara. Depinde de evoluțiile de la Steaua și, dacă voi fi sănătos, normal că mă gândesc să ajung și la Euro.

Echipa națională este importantă pentru orice jucător, îmi doresc să ajung acolo”, a mai spus stelistul.

Stanciu nu se gândește momentan la un transfer afară, dar recunoaște că în vară ar putea să stea altfel lucrurile.

„Deocamdată sunt la Steaua și vreau să câștig toate trofeele anul acesta, mai departe nu pot să zic nimic. În vară deja o să fiu și eu printre cei mai bătrâni din echipă. Cu siguranță orice jucător își dorește să progreseze și să ajungă mai sus.

Nu fac un caz din lucrul acesta sau să-mi doresc să fiu transferat, sunt deja la o echipă foarte mare a Europei și asta mă bucură. Sunt mândru că joc la Steaua de fiecare dată când intru pe teren”, a încheiat Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑