Bordeaux - Clermont 10-28. Oaspeții au urcat pe primul loc în grupă



 

**VIDEO** Bordeaux - Clermont 10-28. Oaspeții au urcat pe primul loc în grupă

Clermont-Auvergne a urcat pe primul loc în grupa a doua Champions Cup vineri seara, după restanța de pe terenul lui Bordouax-Begle pe care a câștigat-o cu 28-10. Meciul ar fi trebuit să se joace pe 15 noiembrie anul trecut, dar a fost amânat după atentatele din 13 nioiembrie, de la Paris.

Partida de pe Chaban Delmas a început cu o lovitură de pedeapsă transformată de Lionel Beauxis pentru gazde, în minutul 10, dar replica a venit în doar șapte minute, Nick Abendanon reușind primul eseu al disputei, transformat de Morgan Parra, și aducând astfel pe Clermont în avantaj.

Bordeaux a restabilit egalitatea la 10 în minutul 32, cu un eseu marcat după un mol de margine în care s-au câștigat aproape 30 de metri. Doar cinci minute a durat echilibrul, Camille Lopez punctând pentru Clermont cu un eseu spectaculos, transformat de Parra, și la Pauză a fost 17-10.

După pauză, jocul s-a rupt în minutul 51, când Julien Le Devedec a fost eliminat, văzând cartonașul roșu după ce l-a lovit cu capul în față pe Paul Jedrasiak. După doar cinci minute, Francisco Gomez Kodela a văzut și el galben și 10 minute Bordeaux a evoluat în doar 13 oameni.

Ultimul eseu al meciului s-a marcat însă abia în minutul 70, Noa Nakaitaci fiind autorul acestuia. Morgan Parra a fost declarat omul meciului, după cele 13 puncte puse pe tabelă, iar scorul final a fost 28-10. Cu acest succes, Clermont, finalista ediției precedente, strânge 14 puncte din patru meciuri, două mai multe decât Ospreys, formația galeză ocupând locul al doilea, Bordeaux e ultima, doar 6 puncte.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑