Încă un antrenor român în Spania? ”Se vorbește ceva despre liga a doua” 

**Încă un antrenor român în Spania?** ”Se vorbește ceva despre liga a doua”

După Costel Gâlcă, un alt antrenor român ar putea ajunge în Spania. Cosmin Contra, care a pregătit-o pe Getafe în sezonul 2014-2015, ar putea reveni în Spania, chiar dacă nu neapărat în prima ligă.

Gică Craioveanu a dezvăluit la emisiunea Digi Sport Special că ”Guriță” ar putea să revină în fotbalul spaniol în această iarnă.

„Sper să revină. Cosmin a făcut treabă bună la Getafe. Numai că în momentul ăsta nu cred că vorbim de Getafe, cred că vorbim de altă echipă, și îți spune de ce. Am vorbit cu președintele Angel Torres. Printre altele, mi-a zis că vor să revin și eu la Getafe, să fiu în preajma echipei.

Sunt foarte mulțumiți de Fran Escriba. Echipa e într-o dinamică pozitivă. A jucat foarte bine în ultima perioadă. A făcut egal la Valencia, apoi victoria în ultima etapă. Nu poți să dai antrenorul afară, în condițiile astea. Dacă vor bate și Betis, se duc la foarte multe puncte de retrogradare.

Eu am o muncă mai complicată, cu radio, cu televiziunea, iar președintele vrea să mă duc cu el în deplasări. Iar eu nu prea pot să fac asta. Aș putea reveni, dacă aș lucra oarecum part-time. M-aș bucura să revin, îți dai seama.

Se vorbește ceva de prin a doua divizie la Cosmin Contra. Dar știi cum e... Trebuie să iasă cineva, ca să intri tu”, a spus Craioveanu.

Contra dezvăluise, cu câteva ore mai devreme, în emisiunea Fotbal Club, că își caută de muncă în Spania și că este dispus să meargă chiar și în Segunda Division.

„Sper să revin cât mai repede, dar se pare că nu avem deocamdată nicio echipă care să-mi ofere șansa acum. Aici în Spania caut. Dacă e un proiect bun, la o echipă de liga a doua, mă duc și în liga a doua la o echipă care vrea să promoveze”, a explicat ”Guriță”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑