EXCLUSIV Bawab vrea să lucreze cu Reghe, la Steaua: "Aş demonstra cât de bun sunt"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Bawab vrea să lucreze cu Reghe, la Steaua:

Tha'er Bawab este unul dintre jucătorii de la CSU care va deveni liber de contract, în această iarnă. Atacantul de 30 de ani este impresariat de Anamaria Prodan şi acest lucru ar putea să îl aducă mai aproape de Steaua, echipă care caută un atacant. Bawab a recunoscut şi el că ar fi tentat de o mutare în curtea campioanei.

"Nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Ar fi un lucru bun o ofertă de la Steaua. Mi-ar plăcea să lucrez la Reghecampf. Dacă voi ajunge acolo, voi demonstra ce jucător bun sunt", a spus Bawab, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Nu ştiu nimic deocamdată şi aştept să vorbesc cu conducerea. Din ce am auzit, vor să scape de jucătorii cu salariile mari. Cu mine nu a fost nicio discuţie de prelungire a contractului.

Sunt deschis la orice ofertă. Până acum nu am discutat nimic. Pandurii este una dintre echipele care au jucat fotbal", a adăugat iordanianul.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII

Dorit şi în 2014 la Steaua, Bawab ar putea ajunge, aşadar, gratis sub comanda lui Reghecampf. Atunci transferul nu s-a mai concretizat din cauza faptului că tehnicianul a plecat la Al Hilal, dar şi ca urmare a pretenţiilor mari avute de jucător. Şi atunci liber de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, Tha’er Bawab a decis să meargă în Bănie, echipă care l-a ademenit cu un salariu stagional de 120.000 de euro.

10 goluri în 36 de partide a înscris Bawab pentru CS U Craiova

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑