Bale, primul fotbalist cu două hattrick-uri în acest sezon din La Liga



 

**VIDEO** Bale, primul fotbalist cu două hattrick-uri în acest sezon din La Liga

Galezul Gareth Bale a reușit o ”triplă” în meciul Real Madrid-Deportivo, marcând golurile 2, 3 și 4 ale ”galacticilor”, în minutele 22, 49 și 63, ajungând la 51 de goluri pentru madrileni în toate competițiile, de la sosirea pe Santiago Bernabeu. Britanicul a fost schimbat în minutul 74 al partidei, fiind înlocuit cu Jese Rodriguez.

Bale a devenit primul fotbalist care marchează două hattrick-uri în actualul sezon de La Liga. Britanicul a înscris un ”poker” în meciul Real Madrid-Rayo Vallecano 10-2, din 20 decembrie.

Este pentru prima oară din sezonul 2008/2009 încoace când, din trei hattrick-uri consecutive ale lui Real Madrid, niciunul nu poartă semnătura lui Cristiano Ronaldo (Bale, Benzema, Bale).

Curios, starul galez și-a depășit la numărul de goluri chiar actualul antrenor, Zinedine Zidane, aflat la debutul pe banca tehnică a ”galacticilor”. Zizou a marcat de doar 49 de ori pentru Real, în toate competițiile.

Bale a marcat cele 51 de goluri în 108 partide, aproape un gol la fiecare două meciuri jucate.

Două din cele trei goluri reușite azi de Bale au venit din lovituri de cap, galezul devenind fotbalistul cu cele mai multe goluri cu capul în acest sezon din Top 5 campionate europene: șase!

5 hattrick-uri a marcat Bale în carieră (2 pentru Tottenham, 3 pentru Real Madrid)

Vezi golul 1 al lui Bale cu Deportivo:

Vezi golul 2 al lui Bale cu Deportivo:

Vezi golul 3 al lui Bale cu Deportivo:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑