Ahmet Barahoev: «Am jucat bine, dar ne-a lipsit ultima pasă»



/><br /><p>Mijlocaşul rus al «Daciei», Ahmet Barahoev şi-a spus impresiile după victoria grea împotriva «Speranţei» din etapa a 26-a a Diviziei Naţionale.</p>  <p>- A fost un meci tensionat. Mă refer la faptul că pe tot parcursul celor 90 de minute «Speranţa» nu a ieşit din propriul careu de pedeapsă, iar noi nu puteam înscrie. Noi am jucat bine, dar ne-a lipsit ultima pasă, finalizarea. În etapa trecută am şutat de la distanţă şi am marcat, dar astăzi pur şi simplu am controlat balonul şi ca şi cum am vrut să-l introducem în poartă. Pe final de partidă am avut noroc că Milos Krkotic a marcat un gol atât de frumos.</p>  <p><strong class=- La finalul partidei au fost discuţii aprinse la vestiar din partea antrenorului principal?

- Nu, a fost calm. Toţi, începând cu antrenorul şi încheind cu administraţia, eram siguri că vom obţine victoria. Toţi spectatorii şi suporterii au văzut că am fost mai buni decât «Speranţa» la toate capitolele. Mult timp am avut ghinion, dar cum se spune, norocul ţine cu cel mai puternic.

- Victoria împotriva «Speranţei» a devenit a 7-a pentru «Dacia» în perioada de primăvară a campionatului. În ce constă secretul?

- Este o serie victorioasă plăcută obţinută datorită faptului că toţi fotbaliştii dau totul pe teren şi îndeplinesc în totalitate cerinţele antrenorului. Facem presing, atacăm, de fiecare dată suntem în cursul jocului. Dar cel mai important - fiecare fotbalist este concentrat pe teren din primul până în ultimul minut. În faţă ne aşteaptă încă 7 meciuri în campionat şi 3 partide în Cupa Moldovei. Vom încerca să obţinem maximum din ele şi să îndeplinim obiectivul propus.

- Următorul meci va fi acasă împotriva lui «Milsami». Cum crezi, partida împotriva echipei orheiene va fi diferită faţă de cea cu «Speranţa»?

- Acum este greu de spus vizavi de acest fapt. Dar vom încerca să jucăm cât mai agresiv în ofensivă. Pentru noi este foarte important să ne impunem în meciul cu «Milsami», atât din punct de vedere al turneului, cât şi din punct de vedere psihologic. Dacă vom reuşi să obţinem victoria ne vom pregăti şi mai uşor de următoarele meciuri, care nu sunt mai puţin importante.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑