Del Piero ştie cum poate ajunge Juventus în finala Champions League: "Aceasta e cheia"



 

**VIDEO** Del Piero ştie cum poate ajunge Juventus în finala Champions League:

VIDEO. Juventus - Real Madrid 2-1. "Bătrâna Doamnă" a făcut un meci mare în turul semifinalelor UEFA Champions League, dar va trebui să joace perfect în deplasarea de pe "Santiago Bernabeu" pentru a ajunge în ultimul act.

Elevii lui Massimiliano Allegri sunt încurajaţi de Alessandro Del Piero, unul dintre cei mai mari jucători din istoria piemontezilor: fostul decar a fost unul dintre eroii din 2003, atunci când Juve a eliminat-o pe Real în aceeaşi fază a competiţiei.

"Aceste meciuri sunt fascinante. Nu se ştie niciodată cine va fi jucătorul cheie. Sper ca jocul de echipă să fie cheia calificării. Este imposibil să câştigi pe un asemenea stadion, în faţa unor jucător valoroşi, dacă echipa nu va fi unită", a declarat cel alintat "Pinturicchio" de către fanii campioanei.

Del Piero a evoluat pentru Juventus în perioada 1993-2012 şi unul dintre cele mai importante momente ale carierei a fost chiar pe Santiago Bernabeu. În ediţia 2008-2009 a UCL, campionul mondial a marcat o "dublă" spectaculoasă în poarta lui Iker Casillas şi italienii se impuneau cu 2-0. Acesta a fost înlocuit în prelungirile partidei şi a ieşit de pe teren în aplauzele publicului madrilen.

Real Madrid - Juventus Torino se joacă miercurea viitoare, pe 13 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑