Planuri mari pentru Dacia Chișinău! Dobrovolski a făcut primele declarații



 

Antrenorul Igor Dobrovolski a vorbit în premieră după ce a revenit la Dacia Chişinău. Acesta nu reuşit să câştige titlul de campioană şi nici Cupa Moldovei cu lupii-galbeni. Tehnicianul spune că a avut prea puţin timp pentru a pregăti echipa. Totodată, Dobrovolski afirmă că în noul sezon Dacia va lupta doar pentru titlul.

Dacia Chişinău a ratat titlul de campioană, după ce în ultima etapă a Diviziei Naţionale a pierdut partida cu Milsami Orhei, scor 1-2. La câteva zile după acest eşec, "lupii-galbeni" au fost învinşi şi de Sheriff în finala Cupei Moldovei.

Antrenorul dacilor, Igor Dobrovolski spune că nu a putut schimba nimic, deoarece a preluat echipa doar cu patru etape înainte de sfârşitul campionatului.

"Până în ultima etapă nimeni nu ştia cine va fi campioană. În opinia mea, sunt puţine ţări în Europa unde poţi să vezi aşa ceva. Am reuşit să urmăresc tot ce se petrece doar spre finalul sezonului şi din acest motiv nu pot spune prea multe acum", a spus antrenorul Daciei Chișinău, Igor Dobrovolscki.

Dobrovolski a declarat că Dacia va face achiziţii importante în această vară şi ţinteşte un nou titlul de campioană în sezonul viitor.

"La echipe cum sunt Dacia sau Sheriff obiectivele nu se schimbă. Cred că vom lupta pentru titlul. Altceva nu se acceptă", a mai spus Dobrovolski.

La începutul lunii iulie, Dacia va juca în Liga Europei. "Lupii-galbeni" vor începe aventura în Cupele Europene din prima rundă preliminară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑