Preşedintele de onoare de la Braşov explică provenienţa primei misterioase: "E un om de afaceri care a mai ajutat"



 

**VIDEO** Preşedintele de onoare de la Braşov explică provenienţa primei misterioase:

Romeo Paşcu, preşedinte de onoare la FC Braşov, a dat explicaţii Departamentului de Integritate din cadrul FRF, cu privire la prima încasată de jucătorii ardeleni pentru ultimele două rezultate ale sezonului din Liga 1.

A surprins suma primită de fotbalişti, deoarece FC Braşov a retrogradat în cele din urmă, iar oficialii Gazului Metan au acuzat că prima a venit de fapt dinspre Concordia Chiajna, singura care a profitat de remiza de la Braşov. Braşovenii spun însă că banii au venit de la Vasile Dochiţa, un om de afaceri foarte potent din oraşul de la poalele Tâmpei.

Paşcu a declarat pentru Digi Sport: "Banii i-a dat un om de afaceri din Braşov, a dat 200.000 de lei, ce e aşa o problemă? Am împrumutat în cariera mea zeci de mii de euro sau dolari. El a mai premiat echipa, ajută echipa, e lângă echipă de foarte mult timp, de 7-8 ani. Banii i-am dat după meci la jucători, el i-a adus în cabină.

Fiind observator, am fost şi cu Istvan Kovacs, şi cu ceilalţi. Nu am nimic să le reproşez, au arbitrat foarte corect. Miercuri, înaintea meciului cu Viitorul, la Chiajna, jucătorii m-au chemat la stadion, am avut o discuţie cu ei şi au spus: 'Nea Romică, sunt două meciuri decisive. Ce prime avem?'.

M-am consultat cu cei din conducere, eu sunt doar consilier onorific şi au cerut mult mai mult decât vă spun. La cele două meciuri, conducerea clubului, dacă câştigaţi o să rezolve, să vă dea 5.000 de euro la titlulari. Am cerut bani împrumut la unul şi la altul. Mi-am făcut socotelile să pot plăti meciul cu Viitorul, iar dacă băteam pe Mediaş cu 1-0 şi daca pierdea Chiajna cu Petrolul eram în Liga 1 şi primeam 1.760.000 de euro.

Le dădeam salariile la jucători, antrenori, personalul clubului şi plăteam facturile. Am înţeles că prima tranşă era de 750.000-800.000 de euro. Nu cunosc alte amănunte. Ştiu că unii jucători au jucat mai bine, alţii mai slab".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑