Portarul Gazului a dat explicaţii la FRF: "Jucătorii Braşovului au fost neplătiţi mult timp, nu sunt de acuzat"



 

**VIDEO** Portarul Gazului a dat explicaţii la FRF:

Trei jucători de la Gaz Metan Mediaş a fost marţi să discute cu membrii Departamentului de Integritate din cadrul FRF, în vederea elucidării primei pe care jucătorii de la FC Braşov au primit-o după ultima etapă a campionatului. FC Braşov şi Gaz Metan au remizat alb, 0-0, ambele echipe retrogradând în eşalonul secund în urma acestui rezultat. S-a salvat însă Chiajna.

Portarul Răzvan Pleşca a fost unul dintre jucătorii convocaţi de Departamentul de Integritate, iar acesta a declarat: "Pentru mine nu a fost suspect. Suspect e când ai dubii în privinţa unui lucru. Din moment ce singura şansă a celor de la FC Braşov, singurul rezultat care ajuta era victoria, iar la scorul de 0-0 ei trăgeau de timp, atunci pentru mine a devenit foarte clar că poate ei au vrut mai mult să ne încurce pe noi decât să se salveze ei.

Nu sunt de acuzat, au fost neplătiţi foarte mult timp, au stat foarte mult în situaţia asta, au şi ei familii şi dacă li s-a promis ceva din altă parte, de la altă echipă, din punctul meu de vedere nu sunt de condamnat.

M-aş fi bucurat ca acest om de afaceri, cunoscând situaţia financiară a jucătorilor de la FC Braşov, să-i fi ajutat financiar mai devreme, pentru că restanţele la ei erau destul de mari şi nu să-i premieze pentru că au retrogradat. Dacă le dădeau nişte bani mai devreme nu ajungeau în situaţia de a retrograda, pentru că aveau un lot valoric destul de bun.

Nu acesta este scopul pentru care am venit să dăm declaraţii, să se întâmple ceva sau să acuzăm pe cineva. Pur şi simplu, am fost chemaţi să spunem ce am văzut pe teren. Am retrogradat din greşeala noastră, am meritat să retrogradăm şi nu noi am iniţiat acest demers, am fost chemaţi să dăm declaraţii în calitate de martori".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑