După negocieri îndelungate, Dani Alves rămâne la Barcelona



 

Lovitură de teatru la Barcelona. Deşi a anunțat încă de acum şase luni că va pleca, Dani Alves şi-a prelungit contractul pentru încă două sezoane cu gruparea blaugrana. Salariul său va rămâne acelaşi, însă s-ar putea mări în dependenţă de performanţele obţinute.

Astfel, brazilianul de 32 de ani şi-a prelungit contractul şi are o opţiune de prelungire pentru încă unul. Salariul lui Dani Alves va rămâne de şase milioane de euro pe an.

Alături de Barcelona, el a cucerit în acest sezon titlul şi Cupa în Spania, dar şi Liga Campionilor. Dani Alves şi-a manifestat intenţia de rămâne pe Camp Nou, după ce catalanii au câştigat, sâmbătă, finala de la Berlin cu Juventus Torino.

"Nu ştiu cât va dura acest vis. Nu ştiu dacă se va termina. Nu ştiu cât va dura, dar vreau să dureze pentru totdeauna. Sunt fericit aici şi chiar dacă voi fi în altă parte voi fi fericit pentru că eu sunt unul dintre voi. Voi, suporterii m-aţi făcut să fiu unul dintre voi. Trăiască Barca! Trăiască Catalonia!" a declarat Alves.  

Dani Alves a fost transferat la Barcelona în 2008 de la Sevilla pentru 41,5 milioane de euro. Timp de şapte ani, brazilianul a evoluat în 343 de meciuri pentru gruparea blaugrana, reuşind să marcheze 20 de goluri şi a cucerit în total 19 trofee.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑