Topul marcatorilor cu şuturi din afara careului. ASA a înscris de la distanţă de cele mai multe ori



 

**VIDEO** Topul marcatorilor cu şuturi din afara careului. ASA a înscris de la distanţă de cele mai multe ori

Steaua a câştigat campionatul în faţa nou-promovatei ASA Târgu Mureş, dar echipa care va fi preluată de Dan Petrescu a fost mai bună ca gruparea bucureşteană la un capitol: goluri marcate după şuturi de la distanţă.

Conform lpf.ro, fosta echipă a lui Liviu Ciobotariu a marcat după un asemenea procedeu de 11 ori, prin Gabi Mureşan (3), Ousmane N`Doye şi Dorin Goga (2), Ianis Zicu, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ şi Claudiu Bumba (1).

Pe locul doi la acest capitol s-a aflat Steaua, cu 10 astfel de reuşite, dintre care 4 au fost consemnate în ultimele 7 etape. Lucian Sânmărtean, Claudiu Keşeru, Gabriel Iancu, Nicuşor Stanciu (2) şi Alex Chipciu şi Cristi Tănase (1) sunt performerii bucureştenilor.

Dinamo, Astra şi Concordia Chiajna au înscris de câte 8 ori, în timp ce Viitorul şi Petrolul de câte 7 ori. La polul opus le găsim pe Ceahlăul (2) şi U Cluj (1).

Cei mai buni marcatori din afara careului au fost Juan Albin, Constantin Budescu şi Bogdan Mitrea, fiecare cu câte 3 reuşite. Atacantul Astrei a fost primul şi la capitolul golurilor înscrise din fază fixă (3).

În acest sezon, 100 din totalul de 700 de goluri marcate au venit din afara careului, 23 dintre cele 100 au fost înscrise din fază fixă.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑