Cesare Prandelli a fost prezentat oficial la Galatasaray



 

"Am acceptat să antrenez Galatasaray pentru ambiţiile care sunt la acest club", a declarat Cesare Prandelli la prezentarea oficială a acestuia, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Istanbul. Fostul selecţioner al Italiei a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea turcă. 

Cesare Prandelli, în vârstă de 56 de ani, l-a înlocuit în funcţia de antrenor la Galatasaray pe Roberto Mancini, care a plecat de la formaţia turcă după mai puţin de un sezon. Cu Mancini pe bancă, Galata a terminat pe doi campionatul în Turcia, a câştigat Cupa şi a ajuns în şaisprezecimile Ligii Campionilor.

Prestaţia acestuia a dezamăgit însă majoritatea fanilor grupării de lângă Bosfor, iar şefii clubului s-au grăbit să-l aducă pe Cesare Prandelli, chiar dacă presa a scris că favorit la postul de tehnician era scoţianul David Moyes.

Publika.md notează că Prandelli a semnat cu Galatasaray după ce a demisionat din funcţia de selecţioner al Italiei, echipă pe care a pregătit-o din 2010. Squadra Azzura nu a impresionat la turneul final din Brazilia şi a părăsit competiţia încă din faza grupelor.

Noul tehnician al turcilor a mai antrenat în carieră formaţiile Atalanta, Lecce, Verona, Unione Venezia, AS Roma, Parma şi Fiorentina.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑