Ana Maria Brânză s-a alăturat caraveni scrimei românești, care a ajuns și la Craiova



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Ana Maria Brânză s-a alăturat caraveni scrimei românești, care a ajuns și la Craiova

Ana Maria Brânză le-a arătat tinerilor practicanţi ai scrimei câteva dintre secretele sportului in care a devenit campioană mondială şi europeană. Sportiva legitimată la Steaua este convinsă că evenimentul de la Craiova va atrage viitori campioni ai scrimei.

Ana Maria Brânză şi-a serbat onomastica pe planşă. Vicecampioana olimpică de la Beijing s-a alăturat caravanei scrimei româneşti, care a ajuns şi la Craiova. Pentru sportiva legitimată la Steaua a însemnat şi o reîntoarcere în oraşul în care a desluşit tainele scrimei.

La vârsta de 13 ani, Brânză s-a mutat în Craiova, acolo unde s-a antrenat la Centrul Olimpic. Acum a venit rândul multiplei campioane să le arate tinerilor practicanţi ai scrimei câteva dintre secretele cu care a reuşit să câştige titluri mondiale şi europene pentru România.

”Chiar eram de vârsta lor când am ajuns aici prima dată și m-a apucat plânsul când am văzut unde trebuia să stau. Țin minte că i-am rugat insistent pe ai mei părinți să mă ia înapoi la București și au spus că nu, ăsta e drumul meu și trebuie să merg pe el și acum le sunt recunoscătoare, pentru că aici a început practic drumul meu.

De aici am plecat cu un vis pe care am reușit să îl... parțial să îl împlinesc, cred că mai este încă un pas de făcut”, a declarat Ana Maria Brânză.

Campioana mondială și europeană este convinsă că evenimentul de la Craiova va avea un real succes.

”Sper să aducem cât mai mulți copii în sala de scrimă, deși eu am spus și o să o repet până la adânci bătrâneți, probabil. Problema noastră nu sunt copiii, problema noastră sunt juniorii pe care îi pierdem generație după generație, pe care nu putem să îi susținem din punct de vedere financiar”, a mai spus Brânză.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑