CSM Dunărea Galați vrea în finala Cupei României la hochei, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport



09 сентября 2014

 

**VIDEO** CSM Dunărea Galați vrea în finala Cupei României la hochei, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport

CSM Dunărea a făcut investiții mari în această pauză competițională. Hocheiștii gălățeni și-au propus să ajungă în finala Cupei României, care va fi în direct la Digi Sport 3, duminică, de la ora 18:00.

CSM Dunărea Galaţi a terminat pe locul cinci în sezonul trecut, în Liga Națională la hochei pe gheață, dar are planuri mai mari pentru noul an competițional. Clubul din Galați și-a adus un antrenor cu experiență, pe finlandezul Kari Rauhanen și a transferat și câțiva jucători de valoare. Attila Goga a fost adus de la Miercurea Ciuc pentru a-i ajuta pe gălățeni să-și îndeplinească obiectivele.

”Îmi plac provocările și am primit două telefoane de la clubul din Galați și am fost impresionat de ceea ce mi-au oferit”, a declarat Kari Rauhanen.

„Am găsit o echipă aici plină de potențial, cu jucători destul de valoroși. Sunt și jucători tineri, așa că da, cred că se poate cuceri un titlu. Sau măcar acum locul 3, ăsta e primul pas pentru noi, nu campionatul național”, a spus și Attila Goga, jucător nou transferat.

”Lucrurile arată super frumos. E prima oară de când sunt la Galați în care se investește. Și mai ales aducerea antrenorului spune multe”, a declarat Cătălin Geru.

CSM Dunărea debutează miercuri în cupa României, în grupa A, alături de Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni. Din grupa B fac parte Corona Wolves Brașov, Steaua Rangers București și Sportul Studențesc București. Câştigătoarele cele două grupe îşi vor disputa trofeul în direct la Digi Sport 3, duminică, de la ora 18:00.

„Șanse sunt, mai mici, e adevărat, dar nu se știe niciodată. Dacă vom ajunge în finală, va fi un rezultat asemănător ca și câștigarea Cupei”, a mai spus Geru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑