Start ratat pentru calificarea in preliminariile Euro 2016. Cum a pierdut Moldova meciul cu Muntenegru



09 сентября 2014

Start ratat in calificari. Selectionata Moldovei a pierdut, in deplasare, meciul cu Muntenegru, scor 0 la 2. Dupa prima runda a preliminariilor Euro 2016, sefia grupei G a preluat-o nationala Rusiei.

 

In ultimul meci de la Podgorica, in calificarile mondialului brazilian, moldovenii i-au invins pe muntenegreni, cu 5 la 2. Partida de aseara a avut, insa, un alt scenariu. Formatia gazda a fost superioara echipei noastre si a deschis scorul in finalul primei reprize, prin Vucinic. In minutul 73, Muntenegru a lovit din nou, prin  Tomasevic. 

 

Selectionata Moldovei incepe cu stangul preliminariile Euro 2016. Tot in grupa G, ieri, Rusia nu a avut emotii in duelul cu Liechtenstein, castigand cu scorul de 4 la 0. Mai mult de atat, oaspetii au ajutat gazdele sa castige, si au marcat 2 goluri in proprie poarta. Kombarov si Dzyuba au inscris si ei, cate un gol. 

 

Inca un meci din grupa G s-a incheiat nedecis. Austria si Suedia au remizat, scor 1 la 1. Gazdele au marcat din penalty, prin Alaba, iar oaspetii – din joc, prin Zengin.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Muntenegru, moldova, preliminarii,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑