Argentina - Mexic 2-2. Messi a salvat onoarea pumelor, care n-au pierdut de 11 ani cu mexicanii



09 сентября 2015

**VIDEO** Argentina - Mexic 2-2. Messi a salvat onoarea pumelor, care n-au pierdut de 11 ani cu mexicanii

Argentina a fost la un pas să piardă după 11 ani un meci cu Mexic, dar a reușit să obțină pe final un egal în amicalul disputat în noaptea de marți spre miercuri, la Dallas (SUA).

Mexicanii au condus cu 2-0 și argentinienii au egalat abia pe final. Javier "Chicharito" Hernandez a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 19, stabilind scorul pauzei. Hector Herrera a dublat avantajul campioanei Concacaf (70), dar elevii lui Gerardo "Tata" Martino au revenit și au egalat, grație golurilor lui Sergio Aguero (85) și Lionel Messi (90).

Mexicanii nu au mai învins Argentina de 11 ani. Ultima dată, Ramon Morales înscria golul victoriei cu 1-0 din 2004, de la Copa America. În urmă cu 10 ani câștigau pentru ultima dată în fața unei echipe clasate pe primul loc în clasamentul FIFA. La Cupa Confederațiilor din 2005, învingeau Brazilia cu 1-0.

Golul egalării reprezintă cea de-a treia reușită a lui Messi în 5 meciuri jucate contra naționalei din Mexic.

În precedentul amical, disputat tot în SUA, Argentina surclasase Bolivia cu 7-0.

Echipa "Albiceleste", învinsă în finala competiţiei Copa America de Chile, în luna iulie, va debuta luna viitoare în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, primele adversare fiind Ecuadorul şi Paraguayul.

De cealaltă parte, Mexicul va juca împotriva selecţionatei SUA pentru a desemna reprezentanta Concacaf la Cupa Confederaţiilor din 2017, din Rusia.

Echipele:

Argentina: Guzman - Roncaglia, Demichellis (Kranevitter, 75), Otamendi, Rojo (Mas, 71) - Gago (Pereyra, 75), Masherano, Banega - Correa (Lavezzi, 75) - Messi, Tevez (Aguero, 75);
Selecţioner: Gerardo Martino.

Mexic: Munoz - Reyes, Marquez (Alanis, 86), Moreno, Layun, Jimenez - Guardado, Juan Vazquez, Herrera - Chicharito (Vela, 77), Jimenez;
Selecţioner: Ricardo Ferretti.

VIDEO Golurile partidei:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑