Brazilia a câştigat categoric amicalul cu SUA. Neymar a intrat la pauză şi a marcat o dublă



09 сентября 2015

 

**VIDEO** Brazilia a câştigat categoric amicalul cu SUA. Neymar a intrat la pauză şi a marcat o dublă

Carlos Dunga a obţinut a 14-a victorie în cele 16 meciuri în care s-a aflat pe bancă de la revenirea pe banca naţionalei Braziliei. Selecao a câştigat categoric, scor 4-1, amicalul disputat împotriva Statelor Unite la Foxborough.

Deşi Neymar a protestat public faţă de faptul că fost folosit doar pe final în precedentul meci de pregătire, împotriva Costa Ricăi, vedeta Barcelonei a început şi partida cu SUA tot pe bancă.

Nu a fost o problemă pentru sud-americani, care au deschis scorul după doar nouă minute, prin Hulk, jucătorul celor de la Zenit St. Petersburg finalizând o acţiune construită de Willian.

Brazilia şi-a pierdut căpitanul la jumătatea primei reprize, când Miranda a părăsit terenul accidentat, dar şi-a regăsit starul la pauză. Neymar a intrat în partea a doua şi a avut un impact imediat.

Jucătorul de 23 de ani a făcut 2-0 dintr-un penalty obţinut tot de el, în minutul 51, şi a făcut dubla în minutul 67, după ce s-a distrat cu fundaşii adverşi.

Astfel, Neymar a ajuns la 46 de goluri în tricoul Selecao, în 67 de apariţii, atacantul având şi 24 de pase decisive. La doar 23 de ani şi 218 zile, fostul fotbalist al lui Santos este cel mai tânăr jucător din istorie care marchează de 46 de ori pentru o echipă naţională.

Între cele două reuşite ale lui Neymar, colegul său de la FC Barcelona, Rafinha, a înscris primul său gol pentru Brazilia, la a doua selecţie.

Americanii au marcat golul de onoare, şi cel mai frumos al partidei, în prelungiri, când Daniel Williams l-a învins pe Marcelo Grohe cu un şut de la mare distanţă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑