Fanii selectionatei Moldovei au cerut demisia lui Alexandru Curteian. Cum a raspuns antrenorul - VIDEO



09 сентября 2015

Fanii selectionatei Moldovei au scandat Rusine! incontinuu aseara dupa infrangerea in fata Muntenegrului, scor 0 la 2. Ei au cerut demisia antrenorului Alexandru Curteian, insa acesta a spus ca isi continua lucrul la nationala. Cu Alexandru Curteian pe banca tehnica, Moldova se afla pe ultimul loc in grupa preliminara, avand 6 infrangeri si doar doua remize.

 

Scandarile s-au intensificat aseara dupa ce tricolorii au incasat golul doi de la Muntenegru. Pana la final fanii au strigat incontinuu. 

Cu toate acestea, selectionerul nu a parut deranjat de aceste scandari. 


Alexandru CURTEIAN, SELECTIONER MOLDOVA: “ Eu eram concentrat asupra meciului, asta era important. Se striga uneori. A mai fost asa si la meciul cu Liechtenstein, doar ca atunci erau oameni mai multi. ” 

 
Selectionerul a mai spus si de ce Moldova a pierdut aseara. 


Alexandru CURTEIAN, SELECTIONER MOLDOVA: “ Am reusit putin, si n-am marcat gol, asta a fost principalul. Si am incasat niste goluri dupa greseli copilaresti, asa ca aproape nimic nu ne-a reusit. / Am incercat sa jucam mai mult in atac si a inceput sa ne tremure picioarele si am facut niste greseli copilaresti. Nu suntem noi inca gata sa jucam in atac. ” 


Ilie CEBANU, PORTAR MOLDOVA: “ Ceea ce au putut baietii in plan fizic au lasat pe teren, ceea ce tine de plan ethnic desigur suntem mai inferiori la asa echipa cum este Muntenegru, asta e realitatea. Toti sunt dezamagiti, intradevar, astazi baietii au vrut sa bucure publicul. Desigur intr-un fel am avut si presiune asupra nostra pentru ca oamenii vin ne sustin dar noi nu putem sa-i bucuram. ” 


Reprezentativa tarii noastre a suferit aseara a sasea infrangere in aceasta campanie preliminara catre EURO 2016. Moldova este pe ultimul loc in grupa G, cu doar doua puncte acumulate in opt meciuri. Tricolorii vor juca urmatoarea partida pe 9 octombrie, la Chisinau, impotriva selectionatei Rusiei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑