Rednic: "Ghomsi a semnat pe un an. Cred că am făcut o campanie bună de transferuri"



09 сентября 2015

 

**VIDEO** Rednic:

Dinamo l-a prezentat pe Paul Anton în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și antrenorul Mircea Rednic. Tehnicianul roș-albilor a făcut și o scurtă radiografie a achizițiilor făcute de "câini" în această perioadă.

"Eu cred că am făcut o campanie bună de transferuri. Mă bucur că se încheie pentru că a fost foarte multe stres. Au fost foarte multe discuții, au fost jucători care au venit la București și discuțiile nu s-au finalizat deși erau avansate dar cred că am luat jucători care pot să ajute echipa" a declarat Rednic.

Rednic a anuțat că Dinamo s-a înțeles și cu jucătorul de origine cameruneză, Antonio Ghomsi. Ulima dată la Skoda Xanthi, apărătorul de bandă stângă a semnat pe 1 an cu Dinamo. În vârstă de 29 de ani, noul apărător al lui Dinamo a mai jucat pentru Genoa, Salernitana, Perugia, Siena sau Mechelen.

"Legat de fundașul stânga. Noi am discutat cu Mulemo care a și fost aici și îmi pare rău că eram in Italia atunci. Dacă eram eu aici el semna. Au fost ceva probleme la contract și s-a întors. Am fost pe altă pistă, Sopira, care și-a prelungit contractul cu Videoton și Antonio Ghomsi. Sopira era de top pe ambele faze, atât pe atac cât și pe apărare. Mulemo stătea foarte bine pe faza de atac dar pe faza defensiva mai puțin bine, de aia nici nu prea juca. Ghomsi face mai bine faza de apărare dar face bine și faza de atac. Am ales un echilibru, un jucător pe care l-am văzut când am fost în Belgia și cred că e un transfer bun. Așa avem concurență pe toate posturile și sunt sigur că jucătorii care sunt aici îi vor primi bine. A semnat pe un an de zile" a mai zis Rednic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑