Moldova ramane fara victorie: Tricolorii au pierdut meciul de pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0 la 2 - VIDEO



09 сентября 2015

Selectionata de fotbal a Moldovei continua sa dezamageasca in preliminariile catre EURO 2016. Aseara tricolorii au pierdut meciul de pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0 la 2. Suporterii nationalei au cerut demisia antrenorului Alexandru Curteian.

 

Muntenegru a inceput cu doua mari ocazii meciul de aseara in fata Moldovei. Apoi, in minutul 9 au reusit si sa deschida scorul prin jucatorul lui Atletico Madrid, Stefan Savic. Peste doar un minut, Moldova a ratat o ocazie uriasa de a egala: lovitura de cap trimisa de Artur Patras a nimerit bara transversala. 


Atacantul nationalei noastre Nicolae Milinceanu a avut si el alte doua ocazii bune, dar balonul nu a vrut sa intre in poarta. 


In schimb, muntenegrenii si-au dublat avantajul in minutul 65, atunci cand Beciraj s-a distrat cu apararea tricolorilor, a sutat in Petru Racu, iar balonul a intrat in poarta. Moldova pierde astfel cu 0 la 2 si ramane ultima in grupa G a preliminariilor, cu doar 2 puncte dupa 8 runde. In schimb Austria a obtinut deja calificarea, dupa o victorie fabuloasa aseara in deplasare cu Suedia, scor 4 la 1. Austriecii au avut parte de un meci magic marcand cate doua goluri in fiecare repriza. 


Pentru austrieci Martin Harnic a reusit o dubla, in timp ce Suedia a inscris golul de onoare pe final, prin Zlatan Ibrahimovic. 

 
Dupa acest succes Austria a adunat 22 de puncte si nu mai poate fi egalata de ocupanta locului doi, Rusia, care are 8 puncte mai putin. Tot aseara, selectionata lui Slutkii s-a distrat in deplasare cu Liechtenstein, pe care a umilit-o cu 7 la 0. Atacantul rusilor Artiom Dziuba a fost eroul zilei. Varful lui Zenit a incris de 4 ori, a obtinut un penalty si a oferit o pasa de gol. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑